Услуги

Мобилни приложения за iOS

Екипът ни е способен да превърне гениалната Ви идея в успешно мобилно приложение. То може да бъде забавно, лесно за употреба и добре изглеждащо. Необходимо е да се обмисли всеки един аспект от него, за да бъде то харесвано и използвано от потребителите на iPhone и iPad. Ние правим предварителни анализи и създаваме схеми за интерфейса. По този начин се стремим да се доближим максимално до очаквания краен резултат.

Накрая се прави тест за качество (QA). След като сме напълно сигурни, че приложението работи коректно, ние ще ви го изпратим за преглед. Ще бъдете информирани периодично и по време на самата изработка, за да сте наясно докъде сме стигнали и какво сме направили. Ще очакваме вашето одобрение за всеки един етап от неговото създаване.

Освен създаване, екипът ни предлага поддръжка и подобряване на приложенията. Както знаете, всяко уважаващо себе си приложение се обновява периодично.

Mобилни приложения за Android

Идентични услуги като по-горе описаните, но предназначени за потребителите на Android устройства. Различните области, в които можем да работим са бизнес, развлекателни, социални и други апликейшъни.

Консултации за публикуване в Google Play и Appstore

Професионална помощ за регистрация и публикуване на разработените приложения в маркетите. Свеждане на риска за неодобрение до минимум и увеличаване на видимостта му, спомагащо за повече сваляния.