Мобилно приложение за 90 дневната диета за iOS

Много от вас най-вероятно са се подлагали на 90 дневната диета, а останалите най-малко са чували за нея. Като част от тези хора, ние срещнахме няколко проблеми с протичането и. Това ни вдъхнови да създадем мобилно приложение за нея – Rina 90 Day Diet – Weight Loss App, което е достъпно за сваляне в App Store.

Описание

Идеята му е да предоставя всичката ви нужна информация за този хранителен режим – цялостно описание и специално селектирани менюта за различните дни по групи. Паралелно с това имате възможност за добавяне на показателите ви за деня – килограми и обиколка на талия, а приложението ще визуализира напредъка ви. Не се притеснявайте, че ще забравите да го правите, предвидили сме нотификейшъни за напомняне.

За момента са достъпни българска и езикова версия, които ще бъдат разширени, защото диетата е популярна в цял свят, както забелязваме и от статистиката на свалянията. Обещаваме, че скоро ще реализираме и версия за Android телефони.

Можете да разгледате страницата на приложението с повече детайли, както и директно да го свалите от Apple магазина или Google Play.

Вие имате ли оригинална идея за изработка на приложение? Ние можем да я реализираме – направете запитване, споделете детайли и ще получите конкретна оферта!

Вашият коментар