Съвети за създаване на топ мобилни приложения

Ние създаваме мобилни приложения. Смеем да твърдим, че имаме доста обективен поглед над техния свят, независимо дали са разработени за Android или iOS. Историята познава много случаи на изработени апликации за мобилни телефони и таблети, които остават абсолютно безизвестни. Приготвили сме няколко съвета, за да не се случи това с вашия проект. Ще бъдем горди от успеваемостта.

  1. Иновация.
    Не мислете като своите конкуренти, създайте нещо различно и интересно. Това, че те са достигнали много сваляния и поръчки, не значи, че ще се случи с вас. Заинтригувайте аудиторията предлагайки и нещо специално. Ако това е невъзможно, предложете подобрена версия. Добавете нова стойност към продукта си.
  2. Дизайн и програмиране.
    Изберете качествена фирма за разработка на мобилни приложения. Не се подлъгвайте по ниските ценови оферти, те гарантирано ще ви доведат само главоболия и неуспех. Добрите дизайнери, програмисти и QA специалисти в момента изискват много високи заплати, а и ужасно трудно се намират. Ние сме успяли да изградим сравнително малък, но изключително ефективен и опитен екип.
  3. Ефикасност.
    Едно приложение трябва да бъде колкото се може по-леко и бързо, съобразено с потенциалните интернет тарифни планове на потребителите му. Не навсякъде интернет е толкова бърз, колкото в България или няма такива големи обеми от безплатен трафик. Нали не искате хората да имат желанието да го инсталират и използват, но да са възпрепятствани?

Конкуренцията на пазара е жестока и расте постоянно. Изберете качествен партньор в разработката на вашето мобилно приложение в наше лице, за да увеличите многократно шансът му за успех!

Вашият коментар