Съвети за създаване на топ мобилни приложения

Ние създаваме мобилни приложения. Смеем да твърдим, че имаме доста обективен поглед над техния свят, независимо дали са разработени за Android или iOS. Историята познава много случаи на изработени апликации за мобилни телефони и таблети, които остават абсолютно безизвестни. Приготвили сме няколко съвета, за да не се случи това с вашия проект.

  1. Иновация.
    Не мислете като своите конкуренти, създайте нещо различно и интересно. Това, че те са достигнали много сваляния и поръчки, не значи, че ще се случи с вас. Заинтригувайте аудиторията предлагайки и нещо специално. Ако това е невъзможно, предложете подобрена версия.
  2. Дизайн и програмиране.
    Изберете качествена фирма за разработка на мобилни приложения. Не се подлъгвайте по ниските ценови оферти, те гарантирано ще ви доведат само главоболия и неуспех. Добрите дизайнери, програмисти и QA специалисти в момента изискват много високи заплати.
  3. Ефикасност.
    Едно приложение трябва да бъде колкото се може по-леко и бързо, съобразено с потенциалните интернет тарифни планове на потребителите му. Нали не искате хората да имат желанието да го инсталират, но да са възпрепятствани?

Конкуренцията на пазара е жестока и расте постоянно. Изберете качествен партньор в разработката на вашето мобилно приложение в наше лице, за да увеличите многократно шансът му за успех!

Вашият коментар